Seirazen es un propòsit artístic que te com a principi l’al·legoria estètica del mite. Epifanies que germinen desde la mirada pictòrica, explorant diferents disciplines i canals d’expressió.


Amb origen i conseqüència de l’amor per la natura, de l’èxtasi místic que provoca la bellesa i la seva màxima representació: el Monstre, es fa una critica activa i responsable de l’actitud de l’esser humà, originant principalment diàlegs en pro de la cultura mediterrània i de la participació ciutadana.


La idea que es treballa parteix, i te com a eix central, la base temàtica i el concepte del mite de la Sirena.


Es un projecte ampli, viu, que respira.


Es sinestèsic i abrupte a classificacions.



Temporalment un tant extens, es va fent rodó amb naturalesa cíclica.



El resultant projecte té una estructura diferenciada a tres angles, que sovint s’itera i que es compassa en les seves fraccions.





Seirazen:




· “L’evidència de la carn”




·” El món dels somnis”




·” El món de les aparences”




...


dissabte, 21 de maig del 2011

El món de les aparences

Esdevé el conjunt de treballs realitzats en col·laboració amb diferents artistes, que prendran o ja han pres com a model el mite de la Sirena, obtenint com a resultat perspectives distintes en variats camps i disciplines..

Mirades que interpreten i expressen, amb personals maneres, una mateixa idea, i fan de la diferencia una característica essencial de comunicació, diàleg i enteniment.




..........................................................................................................................................................................